Jachetă Călduroasă Navigație 100 Bleu Damă

Ref :
8344149
AVANTAJ PRODUS
Croială ajustabilă, glugă reglabilă, buzunare cu fermoar: Jacheta ideală pentru navigație ocazională!

beneficii utilizator

Impermeabilitate
Produs testat sub ploaie moderată timp de 4 ore.
Căldură
Jachetă dublată cu vată. Croială și glugă ajustabile. Guler înalt.
Protecție vânt
Guler înalt şi material cu strat protector ce protejează de vânt.
Respirabilitate
Strat protector Novadry ce permite evacuarea transpiraţiei (RET= 12).
Buzunare
2 buzunare cu fermoar protejate de material impermeabil pe deasupra.
Utilizare ușoară
Reglare la mâneci și la bază.Gluga se poate strânge în interiorul gulerului.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Materiale și fermoare rezistente la apă sărată.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material exterior : 100.0% Poliamidă Umplutură : 100.0% Poliester Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester
Tests
Testul recrează condiţiile de ploaie în simulatorul de condiţii meteorologice. Astfel, după 4 de ore în care produsul a fost supus unui test cu 100 L apă / H / m2100 , acesta a rămas impermeabil.
Conceput pentru
navigație ocazională pe vreme rece si liniștită (ploaie si vânt moderate).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Spălaţi jacheta impermeabilă la maşină la 30°C, pe dos. Fixaţi benzile cu arici în prealabil. Nu utilizaţi balsam.A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, se poate călca la maxim 110°C sau se poate aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material exclusiv Novadry ce vă păstrează corpul uscat chiar şi pe ploaie în aversă.La testarea în simulatorul de ploaie, jacheta rămâne timp de 4H într-o "furtună" simulată de 100L/H/m2 fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă în interior. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 5000 mm presiune apă.
Glugă
Gluga se strânge cu uşurinţă în buzunarul mare de la guler.Şnurul elastic de strângere este ajustabil şi are 2 elemente autoblocante, oferă un plus de protecţie.
Buzunare călduroase :
Două buzunare mari şi călduroase, cu fermoar, pentru a proteja mâinile de vânt şi ploaie şi pentru depozitarea accesoriilor necesare. Dublura din polar asigură un confort termic deosebit.
Reglarea manşetelor
Manşetele sunt prevăzute cu benzi cu arici pentru ajustare corectă. Se reduce astfel pătrunderea apei și a aerului.
Sistem de închidere
Fermoarul central, din plastic injectat (ca şi cele de la buzunare) nu se oxidează în prezenţa sării datorită formei speciale a zimților săi. Flap exterior şi bandă de protecţie pe interior.Şnur elastic pentru reglarea părţii de jos a jachetei.
Dublura jachetei
Jacheta este dublată în întregime cu vată cu microfibră pentru o izolare termică eficientă.
Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de 4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului.
Tratamentul hidrofob
Impermeabilitatea jachetei este asigurată de un tratament aplicat pe faţa exterioară.Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros.Acest tratament trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Pentru aceasta magazinele noastre vă propun produse variate.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Jacheta înlătură efectele vântului.
HAUT DE PAGE