• Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm
  • Cizmuliţe Surf Neopren 3 mm

Încălțăminte Surf 3mm

Ref :
8303800
AVANTAJ PRODUS
Flexibilitate, sensibilitate și căldură ! Talpă subţire pentru un bun contact cu placa.

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 3 mm. Cusături lipite. Față înaltă.
Sensibilitate
Talpă subţire pentru contact optim cu placa.
Utilizare
Chingă de prindere la spate.

CARACTERISTICILE SALE

Densitate
3 mm.
Compoziție
Exterior din : 100.0% Poliester Talpă din : 100.0% Cauciuc nitril butadin
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf în apă mai mică de 17°C.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Materiale
Materialul din neopren asigură izolare termică foarte bună. Neoprenul este dublat de material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului:3 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomer (policloropren), ce conține particule de axot, ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Neoprenul: cum funcționează ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. apa din jur de încălzește progresiv, 2. transferul de căldură se reduce. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Cusături etanșe
Cusăturile sunt cusute și lipite, pentru a garanta etanșeitatea și rezistența. Cusătura se numește "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului în interior reduce iritațiile. Material interior pentru confort și întărituri dispuse în zonele sensibile.
Tăiş
Șosetele trebuie să fie foarte mulate pentru a garanta confort termic optim. Este normal să fie puțin strânse. A se alege șosete mulate pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.
Încălțăminte pentru mai multe sporturi
Produs conceput pentru orice nivel. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, mers activ pe mare sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE