Furtun Flexibil Vestă Stabilizatoare Scufundări

Ref :
8334359
AVANTAJ PRODUS
Furtun flexibil, cu sistem direct, pentru vesta stabilizatoare de scufundări ! Se poate adapta pentru orice tip de etaje priamre și secundare de detentoare !

beneficii utilizator

Rezistenţă
Flexibil şi rezistent !65 cm.
Polivalență
Se adaptează pe orice tip de etaje primare și secundare de detentoare.

CARACTERISTICILE SALE

Approved by
Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Tests
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundare 5 stele PADI), Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la teste speciale de rezistență, realizate cu ajutorul scafandrilor centrului.
Conceput pentru
înlocuirea furtunului flexibil al echipamentului de scufundări cu butelie.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Conceput pentru a rezista la apa de mare, a se clăti cu apă numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung.
Depozitare Sfaturi
A se ţine departe de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Revizie
Subea-Tribord recomandă o revizie a produsului o dată la doi ani, dar și o inspecție vizuală cel puțin o dată pe an. Aceste două teste trebuie realizate de un atelier specializat Subea-Tribord. Se recomandă o revizie și după utilizare intensă (mai mult de 100 scufundări) sau după o perioadă lungă de inactivitate.
Detalii întreținere
Nu utilizați solvenți sau produse pe bază de hidrocarburi pentru curățarea sau ungerea detentorului. Nu utilizați aerosoli, gaz propulsor. Acestea pot deteriora materialele din plastic. Utilizați o substanță specială pentru ungerea îmbinărilor și creșterea rezistenței.
Garanție produs
Produsele Subea-Tribord au garanție doi ani (conform specificațiilor legale aplicabile în fiecare țară), cu bonul de casă (conform specificațiilor legale aplicabile în fiecare țară), pentru descoperirea defectelor ascunse. Produsele noastre sunt create pentru o utilizare sportivă, nu profesională. Garanția nu acoperă defectele cauzate de șocuri, utilizare inadecvată sau uzură obișnuită.
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice(snorkeling, sufundare cu butelie, vânătoare subacvatică etc.). Treptat, mărcile tuturor produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Pentru informații: www.subea.com.
HAUT DE PAGE