BIENTÔT ÉPUISÉ

Detentor Scufundări Subea 100

Ref :
8334041
AVANTAJ PRODUS
Detentor de scufundări Subea, treapta a II a, cu clapetă, muştiuc mare şi buton de purjare.

beneficii utilizator

Confort pe parcursul menţinerii în gură
Muştiuc anatomic realizat împreună cu ortodontişti.
Vizibilitate
Orificiile de evacuarea a aerului direcționează bulele în afara câmpului vizual.
Utilizare ușoară
Furtunul galben de 1 m, flexibil, asigură circulaţia aerului.
Respirabilitate
Înveliș ergonomic, ce evită depresurizarea.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Șasiu : 75.0% Poliamidă 12 (PA 12), Șasiu : 15.0% Alamă, Șasiu : 5.0% Silicon, Șasiu : 5.0% Oțel
Approved by
Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Tests
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) cu sediul la Water Sports Center by Decathlon ăn Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Tribord, de conceperea împreună cu responsabilii de produs, designeri şi ingineri.
Conceput pentru
scufundări (orice nivel).
Garanție
Disponibilitate piese separate, esențiale pentru funcționarea optimă: 2 ani.
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
După utilizarea îndelungată a produsului sau după o perioadă de inactivitate, Tribord recomandă inspecţia şi întreţinerea anuală a produsului (sau după 100 de scufundări, pentru menţinerea garanţiei).
Depozitare Sfaturi
A se ţine departe de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Fiabilitate şi siguranţă
Simplu si rezistent, oferă siguranţă. Detentorul Subea, treapta a II a este ideal pentru scufundări. Furtunul galben de 1 m, flexibil asigură circulaţia aerului.Detentor de scufundări Subea, treapta a II a, cu clapetă, muştiuc mare şi buton de purjare.
Expiraţia:mai vizibilă şi mai silenţioasă.
În timpul expiraţiei, muştiucul ergonomic canalizează fluxul bulelor de aer la nivelul obrajilor fără zgomot şi fără ca bulele să treacă prin faţa măştii.Confort în timpul practicării!
Utilizare
Detentorul în treapta a II a trebuie să transpună modul natural de respiraţie în realitatea mecanică. Foarte bun calitativ, poate reduce stresul contribuind la îmbunătăţirea siguranţei scafandrului. Asigură cantitatea necesară de aer fără efort mare. Inspiraţie uşoară datorită orificiilor hidrodinamice de pe carcasă.Design exclusiv.
Detentoarele Subea : Muştiuc anatomic !
Detentoarele Subea au fost create pentru confort optim (muştiuc anatomic). Forma muştiucului asigură susţinere optimă datorită elementelor la nivelul cerului gurii, suportului pentru limbă, diferitelor greutăţi şi densităţi (densitate mono sau bi), ţinând cont de unghiul de închidere al maxilarului.
Greutate și lungime tub
Greutatecu tub: 365 g. Lungime tub: 100 cm.
Sfaturi
Nu utilizați solvenți sau produse pe bază de hidrocarburi, pentru curățare și gresare. Nu utilizați niciodată cu aerosoli, gazele propulsoare pot deteriora plasticul.
Sfaturi de depozitare
Depozitați echipamentul de scufundări departe de sursele directe de căldură, care produc ozon (motoare electrice, aragazuri). Protejați de UV. În caz contrar, garniturile se pot degrada mai rapid, iar siguranța dumneavoatră este pusă în pericol. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Revizie detentoare
Subea recomandă efectuarea unei revizii a detentorului 1 dată la 2 ani și o verificare vizuală 1 dată pe an. Aceste două revizii trebuie efectuate într-un atelier certificat SUBEA. Revizia este recomandată și în cazul unui sezon intens (mai mult de 10 utilizări) sau după o perioadă îndelungată în care nu ați utilizat detentorul. http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Garanție produse
Produsele Subea-Tribord au garanție 2 ani (în funcție de particularitățile fiecărei țări) începând de la data achiziționării (în funcție de legislația națională), începând de la identificarea defectului. Produsele noastre sunt destinate utilizării sportive, nu profesionale. Garanția nu acoperă defectele cauzate de șocuri, utilizare necorespunzătoare sau de uzura normală.
Ce este marca SUBEA ?
Produsele pentru scufundări de la Tribord vor purta numele SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie și în apnee, vânătoare subacvatică). Progresiv, mărcile își vor schimba numele. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat! "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE