Costum Surf 900 Neopren 3/2 mm Fucsia Damă

Ref :
8329554
AVANTAJ PRODUS
Combinezon damă îmbrăcare uşoară şi libertate de mişcare. Mai mult sport, mai puţină oboseală !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar la spate, pentru o utilizare mai ușoară.Fermoar lung.
Libertate de mișcare
Neopren foarte flexibil.Cusături extensible. Croială ergonomică.
Etanşeitate
Neopren 3 și 2 mm. Extensibil la spate. Se poartă ajustat.
Reducerea frecărilor
Inserţii la sub braţ pentru confort.Guler neted în interior.Cusături etanşe.
Viteza de uscare
Material sintetic. Dublură :

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf şi bodyboard (nivel intensiv, în apă de 17-22°C). Durata sesiunilor: Maxim 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti doar cu apă. A nu se spăla şi usca automat. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 17° şi 22°C.Sesiune de 3 H (Aport termic)

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea combinezonului. (Partea 1)
Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde cu cea recomandată. Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă rece: 7-12°C. Consultaţi siteul seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.
Alegerea combinezonului. (Partea 2)
Al doilea criteriu important este durata sesiunilor. Dacă sesiunile durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sunt sub o oră, alegeţi modelul 900. Modelul 500 este mai călduros şi mai etanş decât modelul 100, limitează mai mult oboseala şi iritaţiile. La fel pentru modelele 900 faţă de cele 500.
Alegerea corectă a mărimii.
Pentru a folosi corespunzător combinezonul, este important să alegeţi mărimea corectă. Un combinezon de surf trebuie să fie bine ajustat şi nu aibă cute vizibile. Uscat, este normal ca el să se simtă foarte strâmt, acest inconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii, şi izolarea termică va fii redusă. Încercaţi-l înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Costum compus din 100% neopren foarte extensibil, ce garantează izolare termică și ultra flexibilitate. Neoprenul este dublat cu material textil sintetic, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 și 2 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomer (policloropren), ce conține particule de axot, ce au proprietăți de izolare. Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.
Guler
Gulerul împiedică apariţia iritaţiilor. În funcţie de sensibilitatea fiecăruia, este posibil să purtaţi un top UV sub combinezon pentru a limita riscul de iritare. Aplicarea unei creme grase (ex:vaselină), la zonele de frecare (guler, subraţ, genunchi), este recomandată pentru utilizări prelungite.
Libertate de mişcare optimă
Gama de costume 900 pentru damă de la Tribord dispune de o croială și materiale speciale pentru libertate de mișcare în timpul Practicarerii. Costum din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile.
Închidere la spate
Închidere la spate pentru adaptare la conformația feminină. Clin integral ce garantează extensibilitate .Fermoarul este din inox pentru a rezista mai bine la apa sărată.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone de confort și întărituri poziționate în zonele sensibile. Pentru a întări etanșeitatea și rezistența cusăturilor, costumul a fost întărit în interior.
Buzunar pentru chei
Buzunar pentru chei în interior, la nivelul gambei.
Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp cu accesoriile termice. Fiecare categorie de temperaturi are panoplia sa.
Cea mai multă căldură corporală se pierde la extremităţi. Accesorii recomandate: în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Încălţăminte înaltă şi mânuşi. în apă rece (7 - 12°C) : Găsiţi produsele noastre pe siteul Decathlon.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice.
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE