BIENTÔT ÉPUISÉ

Costum Surf 500 Neopren 2 mm Bărbaţi

Ref :
8357369
AVANTAJ PRODUS
Costum flexibil şi călduros !Neopren la nivelul bustului cu efect de protecție împotriva vântului.

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 2 mm. Cusături lipite. Rezistenţă la vântApă > 17°C.
Libertate de mișcare
Neopren mulat în partea de sus. Croială ergonomică.
Utilizare
Se închide la spate, pentru o utilizare mai ușoară.
Protecție vânt
Zone din neopren neted în zona bustului (burtă și spate).

CARACTERISTICILE SALE

Gen
Bărbaţi.
Tip
Mâneci scurte.
Temperatură apă
Temperatura apei între 17° şi 22°C.
Avantaj
Flexibilitate şi protecţie împotriva vântului !
Cusături
Lipite.
Tip închidere
Fermoar la spate.
Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, 10.0% Poliester
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa).Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și rezistență.
Conceput pentru
surf, în ape cu temperatură mai mare de 17°C.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla cu apă curată, a nu se spăla automat, a nu se lăsa la soare, pentru că soarele accelerează deteriorarea neoprenului.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă folosirea în apă mai rece de 16 grade.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Libertate de mişcare
Gama de costume 500 pentru damă de la Tribord dispune de o croială și materiale speciale pentru libertate de mișcare în timpul practicării. Materialul din neopren reduce compresia costumului.Cusăturile sunt extensibile.Croială lungă în partea de jos și fără mâneci, pentru practicarea sporturilor acvatice: kitesurf și windsurf. Mâneci scurte pentru reducerea efectului de contracție la nivelul brațelor.
Materiale
Materialul din 100% neopren asigură o mai bună izolare termică. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:2 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv.2. Schimburile calorice diminuează. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Protecție vânt
Am adăugat o planșă anti-vânt la nivelul bustului (material ”Fine Mesh”), pentru a reduce disconfortul la vânt pentru surf, bodyboard, windsurfing sau Kite surf. Materialul îmbunătățește confortul termic al costumului.
Guler
Finisările de la guler au fost studiate pentru a limita iritațiile pe pielea cea mai sensibilă. Se recomandă totuși purtarea unui tricou pe sub costum pentru a limita riscul de iritații.
Recomandări de utilizare :
Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Croială
Un costum de surf trebuie să fie mulat pentru o mai bună eficiență termică. Este recomandat să fie mai strans în momentul probării. Inconfortul dispare rapid în momentul în care costumul este ud. Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE