Costum Surf 100 Neopren 2/2 mm Damă

Ref :
8329497
AVANTAJ PRODUS
Costum de surf integrat pentru încălzirea picioarelor și mâinilor în timpul activităților nautice.

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar la spate, pentru o utilizare mai ușoară.Fermoar lung.
Libertate de mișcare
Croiala oferă libertate de mişcare braţelor. Cusături extensibile.
Etanşeitate
Neopren 2 mm.Clapă sub fermoar. Cu închidere la guler. Se poartă ajustat.
Reducerea frecărilor
Guler galonat şi reglabil.Fără cusături la subraţ.Întărituri la genunchi.
Viteza de uscare
Strat dublu din material sintetic.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 90.0% Neopren, Spumă : 10.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf sau bodyboard (nivel ocazional), în apă temperată : între 17-22°C. Durata sesiunilor: Maxim 1 oră.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla cu apă curată, a nu se spăla automat, a nu se lăsa la soare, pentru că soarele accelerează deteriorarea neoprenului.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 17° şi 22°C.Sesiuni mai mici de o oră.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea corectă a combinezonului. Partea 1
Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20°C. Apă temperată : 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.
Alegerea corectă a combinezonului. Partea 2
Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează mai puţin de 2 ore, alegeţi modelul 500, şi 900 pentru mai puţin de 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai calde, mai etanşe, limitează oboseala şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500. NB : Modelul 900- uşor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a dimensiunii.
Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corect. Combinezonul se poartă ajustat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar inconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fii necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:2 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Guler
Închiderea gulerului limitează apariţia iritaţiilor. În funcţie de sesibilitatea fiecăruia este posibil să purtaţi un top UV pe sub combinezon pentru a limita apariţia iritaţiilor. Aplicarea de cremă grasă (ex:vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi), este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp. Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Croială anti-iritații:
Am conceput acest produs cu planșe fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.
Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilot termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.
Cea mai multă căldură corporală se pierde pe la extremităţi. Accesorii recomandate: în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. în apă rece (12 - 17°C) : Încălţăminte înaltă şi mânuşiÎn apă rece (7 - 12°C) : Găsiţi produsele disponibile pe siteul decathlon.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice.
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE