Costum Sur 900FZ 3/2mm Neopren Fermoar frontal bărbaţi negru.

Ref :
8358173
AVANTAJ PRODUS
Costum de surf foarte flexibil ! Mai mult sport, mai puţină oboseală !

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar frontal cu element prin rabatare. Rabatare prin magnet.
Libertate de mișcare
Neopren foarte elastic. Croială ergonomică. Fermoar la piept.
Etanşeitate
Neopren 3 și 2 mm. Siliconat la extremităţi. Se poartă ajustat.
Reducerea frecărilor
Inserţii la sub braţ pentru confort.Guler dublu. Întărituri la genunchi.
Viteza de uscare
Dublură interioară din poliester reciclat, asigură uscarea rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, Material principal : 10.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf şi bodyboard (nivel intensiv, în apă de 17-22°C). Durata sesiunilor: Maxim 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 17° şi 22°C.- 3 oreNu folositi pacemaker.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea combinezonului. (Partea 1)
Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde cu cea recomandată. Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă rece: 7-12°C. Consultaţi siteul seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.
Alegerea combinezonului. (Partea 2)
Al doilea criteriu important este durata sesiunilor. Dacă sesiunile durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sunt sub o oră, alegeţi modelul 900. Modelul 500 este mai călduros şi mai etanş decât modelul 100, limitează mai mult oboseala şi iritaţiile. La fel pentru modelele 900 faţă de cele 500. NB : Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a mărimii.
Pentru a folosi corespunzător combinezonul, este important să alegeţi mărimea corectă. Un combinezon de surf trebuie să fie bine ajustat şi nu aibă cute vizibile. Uscat, este normal ca el să se simtă foarte strâmt, acest inconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii, şi izolarea termică va fii redusă. Încercaţi-l înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
La pătrunderea unui strat de apă, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Reduce resimțirea schimbărilor de temperatură. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Costum compus din 100% neopren foarte extensibil, ce garantează izolare termică și ultra flexibilitate. Neoprenul este dublat cu material textil sintetic, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 și 2 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomer (policloropren), ce conține particule de axot, ce au proprietăți de izolare. Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.
Guler
Gulerul împiedică apariţia iritaţiilor. În funcţie de sensibilitatea fiecăruia, este posibil să purtaţi un top UV sub combinezon pentru a limita riscul de iritare. Aplicarea unei creme grase (ex:vaselină), la zonele de frecare (guler, subraţ, genunchi), este recomandată pentru utilizări prelungite.
Libertate de mişcare optimă
Gama de costume 900 de la Tribord, model bărbați, dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare. Costum din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile. Fermoarul de la piept asigură libertate de mișcare.
Închidere
Închidere cu fermoar în față pentru libertate de mișcare și etanșeitate mai bună decât o închidere clasică, la spate. Fermoarul este din inox pentru a rezista mai bine la apa sărată.
Închidere cu magneți / Simulator
Magneții pot intefera cu buna funcționare a simulatoarelor și defibrilatoarelor. • Un pacemaker ar putea trece în modul test și ar putea cauza probleme. Este posibil ca defibrilatorul să nu mai funcționeze. Dacă purtați un astfel de dispozitiv, păstrați o distanță suficientă față de magneți.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde ăn totalitate neoprenul, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Pentru a întări etanșeitatea și rezistența cusăturilor, costumul a fost întărit în interior. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone de confort și întărituri poziționate în zonele sensibile.
Reduce pătrunderea apei
Elemente din silicon ce nu permit pătrunderea apei, la glezne și mâneci. Asigură și susținerea în cazul utilizării unor mănuși sau încălțămintei.
Buzunar pentru chei
Buzunar pentru chei, sub fermoar, în partea din față.
Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp cu accesoriile termice. Fiecare categorie de temperaturi are panoplia sa.
Cea mai multă căldură corporală se pierde la extremităţi. Accesorii recomandate: în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. în apă rece (12 - 17°C) : Încălţăminte înaltă şi mânuşi. în apă rece (7 - 12°C) : Găsiţi produsele noastre pe siteul Decathlon.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE