BIENTÔT ÉPUISÉ

Costum scufundări Semi-Etanş 7mm apă rece

Ref :
8301093
AVANTAJ PRODUS
Costum din neopren semi-etanş de 7 mm cu cagulă pentru scufundări cu butelie ce poate fi folosit în apă rece sau în apă caldă !

beneficii utilizator

Izolare termică
Costum semi-etanş din neopren de 7mm.Femoar la spate - sistem etanş T-ZIP.
Utilizare
100% neopren elastic. Fermoare la glezne şi încheieturi pentru îmbrăcare uşoară.
Etanşeitate
Mâneci duble netede la interior. Fermoar la spate etanş T-Zip.
Libertate de mișcare
Costum întreg cu cagulă separatăSuport pentru cagulă la coapsăCroială preformată
Rezistența la frecare
Întărituri ergonomice în zona genunchilor (Supratex) şi a umerilor.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări de 5 stele), cu sediul la Hedaye- Franţa. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Tribord: de la concepere până la testele de uzură.
Tests
Cenceput şi teste de echipa şi partenerii noştri tehnici din Hendaye (Franţa) pentru a garanta izolarea termică.
Conceput pentru
scufundări cu butelie în apă cu temperaturi cuprinse între 10° şi 18° (utilizare consecventă).
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla cu apă curată, a nu se spăla automat, a nu se lăsa la soare, pentru că soarele accelerează deteriorarea neoprenului. A se aplica, în mod regulat, lubrifiantul cu silicon inclus la achiziţionarea costumului.
Depozitare Sfaturi
Lăsaţi costumul la uscat departe de lumina soarelui sau de orice sursă de căldură. Puneţi costumul pe umeraş pentru protejarea formei şi a neoprenului.
Restricții de utilizare
A se aplica, în mod regulat, lubrifiant cu silicon.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Clip video produs
<iframe width="510" height="287" src="//www.youtube.com/embed/pI0IBMc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ce înseamnă un costum semi-etanş ?
Costumul semi-etanş funcţionează după acelaşi principiu ca cel neetanș. Cu excepţia conceptului de închidere la spate T-ZIP care este etanş. Manşoanele de la extremităşi împiedică circulaţia apei. Costum ce împiedică circulația apei! Acest lucru duce la economie de energie. Avantajul principal al acestui produs este păstrarea căldurii.
Detalii privind izolarea termică
Costum din spumă neopren de 7mm, acoperit în zonele laterale cu material din poliamidă de diferite grosimi. Thermospan la nivelul bustului şi spatelui. Spumă Sheico L.Dublură din nailon. Etanşeitate optimă datorită extremităţilor dublate cu manşoane netede şi care se pot întoarce. Guler înalt ce poate fi întors în zonele laterale pentru a asigura etanşeitate în zone gâtului. Se închide la spate, prin sistemul etanş T-ZIP. Greutatea la mărimea M. 4.5 kg.
Asamblare Lipit/Cusut- GBS
Neoprenul este lipist mai întâi, apoi este cusut pentru a rezista mai mult la abraziune. Cusătură specifică: acul utilizat nu pătrunde complet în neopren pentru a nu permite pătrunderea apei în timpul practicării.
Cagulă
Cagulă separată din neopren, cu 7 mm grosime, pluş la interior, cu o curea pentru bărbie preformată. Sistem Air Expulse : asigură eliminarea bulelor de aer ce se formează în cagulă. Dispune de carabinieră pentru prindere aşezată pe coapsa dreaptă a costumului.
Îmbrăcare/dezbrăcare
Manşon dublu cu fermoar pe braţe şi gambe, ce asigură confort optim în timpul îmbrăcării. Fermoar alungit pentru a facilita închiderea la spate.
Libertate de mişcare
Costum întreg cu cagulă separată. Elemente laterale din Ultraspan pentru a facilita adaptarea la diferitele conformaţii. Absenţa cusăturilor sub brațe facilitează mobilitatea braţelor. Croială preformată.
Rezistenţă la abraziune
Întărituri ergonomice în zona genunchilor (Supratex) şi a umerilor, protecţie la nivelul încheieturilor pentru a reduce impactul frecării.Întărituri pe interior, pentru rezistența la uzură. Cusături interioare invizibile datorită peticelor. Cusături rezistente, lipite, cusute cu fir nailon pentru rezistenţă optimă la abraziune.
Clasă performanţă termică
Costumul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005). Omologat clasa B: A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)
Utilizare optimă a costumului semi-etanş .
Puneţi puţină apă călduță în costum înainte de scufundare.Acest lucru reduce efectul de squeeze (sub presiunea coborârii, aerul rămas în costum în momentul îmbrăcării se comprimă şi poate duce la crăparea neoprenului, pot apărea pliuri şi poate rămâne blocat).Ungeţi în mod consecvent fermoarul etanş cu lubrifiant siliconat non gras.
Sfaturi pentru îmbrăcarea costumului.
Puneţi piciorul într-un sac din plastic. Apoi introduceţi piciorul în costum. Piciorul va ieşi fără să se blocheze. Pentru a-l ajusta, rugaţi pe cineva să sufle în mânecă, apoi la încheietură. Aerul intrat umflă interiorul costumului din neopren şi îl dezlipeşte de piele. Puteţi apoi să faceţi ajustările finale.
Sfaturi pentru întreţinerea costumului.
1) Curăţaţi costumul după fiecare sesiune, din exterior în interior. 2) Folosiţi o soluţie bactericidă. 3) Frecaţi bine cu apă curată. 4) Uscaţi pe un umeraş mare într-un loc umbrit sau bine ventilat. Soarele decolorează părţile textile ale costumului şi accelerează îmbătrânirea materialului. Fermoarele se curăţă cu o periuţă de dinţi şi trebuie gresate cu silicon.
Ce este Subea ?
Tribord devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundări, vânătoare sub-marină). Treptat, toate marcajele vor fii înlocuite. De ce SUBEA ? Pentru că: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Pentru mai multe informaţii: www.subea.com
HAUT DE PAGE