Costum Întreg Scufundări cu Butelie SCD 100 5.5mm Damă

Ref :
8354114
AVANTAJ PRODUS
Costum întreg, grosime de 5,5 mm !

beneficii utilizator

Izolare termică
Costum întreg, cu grosimea de 5.5 mm. Cusături etanşe, lipite şi cusute.
Utilizare
Închidere cu fermoar în față.Cagulă ataşată.
Libertate de mișcare
Croiala conferă libertate totală de mişcare a braţelor.Fără cusături sub braţe.
Rezistența la frecare
Întărituri ergonomice la genunchi.
Adaptare la conformație
Conceput, dezvoltat și testat de femei, pentru femei!

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări notat cu 5 stele PADI), cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori se implică activ în dezvoltarea produselor SUBEA: începând de la procesul de concepere a produselor (responsabili de produs, designeri și ingineri), ajungând până la testele de uzură, efectuate cu ajutorul practicanților de scufundări (începători, monitori formați pe tot parcursul anului).
Tests
Produs conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia în apă cu temperatura cuprinsă între 16° și 24°.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Uscați fără expunere directă la soare sau la surse de căldură. Depozitați pe umeraș.
Restricții de utilizare
Înot

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii privind izolarea termică
Costum întreg, 5.5 mm, cu fermoar ventral. Costum integral, datorită marginilor lipite/ cusute (GBS Glued & Blind Stitched). Pelicula fină de apă (intrată prin fermaor) dintre corp și costum nu este evacuată în exterior. Această peliculă de apă izolează și vă protejează de frig. Greutate costum (mărimea M): 1.5 kg
Asamblare
Neoprenul este lipist mai întâi, apoi este cusut pentru a rezista mai mult la abraziune. Cusătură specifică: acul utilizat nu pătrunde complet în neopren pentru a nu permite pătrunderea apei în timpul practicării.
Air expulse system
Orificii pe partea superioară a cagulei pentru a asigura ventilarea în timpul practicării. Căptuşeala interioară nu permite intrarea apei prin orificii.
Costum adaptat pentru silueta feminină
Costumele din neopren trebuie să fie mulate pentru a fi eficiente. De aceea, Tribord a conceput o croială şi mărimi speciale pentru silueta feminină. Produsele sunt concepute şi testate "de femei, pentru femei".
Mărimi
Elemente speciale: dimensiuni inscripționate pe mâneca stângă. Grosime neopren: 5,5mm integral.
Clasă performanţă termică
Costumul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005). Omologare CLASA C A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)
Ajustați nivelul de căldură și grosimea materialului !
În timpul scufundărilor, frigul este cel mai mare duşman ! Este necesară o protecţie termică în funcţie de temperatura apei. Conceptul a fost dezvoltat pentru 5 produse care pot fi combinate în funcţie de temperatură. Puteți completa echipamentul cu o cagulă, o vestă din neopren cu cagulă, un shorty (de purtat pe deasupra sau pe dedesubt).
Ce este un costum de scufundări umed?
Cel mai popular produs de acest tip de pe piață. Obiectivul său nu este de a opri trecerea apei, ci de a întârzâia pătrunderea ei, pentru ca utilizatorul să aibă timp să se încălzească. Fabricat din neopren— un polimer din cauciuc umplut cu bule de aer— grosime între 0,5 - 7 mm. Costum flexibil și modulabil, ideal pentru scufundări.
Sfaturi pentru îmbrăcarea ușoară a costumului
1) Țineți costumul în apă dulce, cu partea exterioară și interioară, după fiecare utilizare 2) Folosiți o soluție specială pentru sanitizare 3) Clătiți bine, cu apă curată. 4) Uscați pe un umeraș lat, fără a expune direct la soare, într-un spațiu ventilat. Atenție, soarele decolorează părțile textile ale costumului și accelerează deteriorarea în timp a neoprenului. Puteți curăța fermoarele cu o periuță de dinți. Puteți gresa cu o soluție specială de silicon.
Ce este marca SUBEA ?
Set marca SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și scufundare în apnee). Mărcile produselor noastre vor fi redenumite, una câte una. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat ! (SUBaquatic Experiences are Amazing)Mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE