Combinezon Surf 900 Neopren 4/3 mm Fermoar la Piept Negru Bărbaţi

Ref :
8358122
AVANTAJ PRODUS
Combienzon de surf foarte flexibil ! Ideal în apă rece ! Mai mult sport, mai puţină oboseală !

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar la nivelul pieptului,cu bandă integrală.Bandă fermoar automat,cu magnet.
Libertate de mișcare
Neopren foarte elastic. Croială ergonomică. Fermoar la piept.
Etanşeitate
Neopren 3 și 4 mm, cusut/lipit/ galonat.Silicon la extremități. Se poate ajusta.
Reducerea frecărilor
Material fin la subraț.Guler cu grosime dublă.Întărituri la nivelul genunchilor.
Viteza de uscare
Dublură interioară din poliester reciclat,ce asigură uscarea rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, Material principal : 10.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf și bodyboard, în apă rece, între 12°C și 17°C. Durată: până la 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
12°-17°C. Practică de până la 3h.A nu se utiliza cu pacemaker.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea combinezonului (Partea 1)
Primul criteriu de alegere a combinezonului de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcție de loc și de anotimp. Asigurați-vă dacă temperatura apei în locul de practicare corespunde cu temperatura preconizată: Apă caldă, cu temperatura mai mare de 20°C. Apă temperată, cu temperatura între 17- 22°C. Eaux froides entre 12 et 17°C. Apă foarte rece, cu temperatura între 7-12°C. Consultați site-ul seatemperature.org pentru a cunoaște temperatura locului vizat.
Alegerea combinezonului (Partea a 2-a )
Al doilea criteriu de luat în considerare este durata. Dacă sportul durează mai puțin de o oră, modelele 100 vor fi potrivite. Pentru practică de până la 2 h, se recomandă modelele 500 și pentru practică de până la 3h-modelele 900. În comparație cu modelele 100, cele 500 sunt mai călduroase (+etanșe), limitează mai bine oboseala (+libertate de mișcare) și iritațiile. La fel și pentru modelele 900 în raport cu cele 500. NB : modelele 900 sunt ușor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a mărimii
Pentru confort, este necesară alegerea corectă a mărimii. Un combinezon de surf trebuie să fie fix pe corp și să nu existe niciun pliu vizibil. Uscat, este normal să se simtă strâns, dar această senzație dispare odată ce este udat. Dacă alegeți un combinezon prea mare, se formează pliuri și o să apară iritații. Izolația termică va fi și ea redusă. Probați combinezonul înainte de achiziționare.
Cum funcționează neoprenul ?
La pătrunderea unui strat de apă, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Reduce resimțirea schimbărilor de temperatură. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Costum compus din 100% neopren foarte extensibil, ce garantează izolare termică și flexibilitate. Neoprenul este dublat cu material textil sintetic, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:4 și 3 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.
Guler
Detaliile de la guler au fost studiate pentru a limita iritațiile. În funcție de sensibilitatea personală, sub combinezon se poate purta un top UV, pentru a limita riscul apariției iritațiilor. Pentru utilizare îndelungată, se recomandă aplicarea unei creme grase în zonele de frecare (coate, subraț, genunchi).
Libertate optimă de mişcare
Gama de costume 900 de la Tribord, model bărbați, dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare. Costum din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile. Fermoarul de la piept asigură libertate de mișcare.
Închidere
Închidere cu fermoar în față pentru libertate de mișcare și etanșeitate mai bună decât o închidere clasică, la spate. Fermoarul este din inox pentru a rezista mai bine la apa sărată.
Închidere cu magneți / Simulator
Magneții pot intefera cu buna funcționare a simulatoarelor și defibrilatoarelor. Un simulator ar putea trece în modul test și ar putea cauza probleme. Este posibil ca defibrilatorul să nu mai funcționeze. Dacă purtați un astfel de dispozitiv, păstrați o distanță suficientă față de magneți. www.supermagnete.de/fre/faq/distance. Nu permiteți celor care poartă astfel de dispozitive să se aprope de magneți.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde ăn totalitate neoprenul, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Pentru a întări etanșeitatea și rezistența îmbinărilor, costumul a fost întărit în interior. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.
Reduce pătrunderea apei
Elemente din silicon ce nu permit pătrunderea apei, la glezne și mâneci. Asigură și susținerea în cazul utilizării unor mănuși sau încălțămintei.
Buzunar pentru chei
Buzunar pentru chei, sub fermoar, în partea din față.
Cu accesoriile termice păstrați temperatura corpului mai mult timp.Fiecare panoplie corespunde unei temperaturi.
În apă, cea mai mare parte a căldurii corporale se pierde pe la extremități (mâini, picioare, cap). De aceea, se recomandă utilizarea următoarelor accesorii: - în apă caldă și temperată (>17°C) => botoși din neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : cizmulițe, mănuși, cagulă și top cagulă. Toate accesoriile din neopren se regăsesc pe decathlon.ro.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE