Combinezon Subea SCD 100 3mm Damă

Ref :
8242258
AVANTAJ PRODUS
Previne senzația de frig în timpul scufundărilor !Uşor de folosit.

beneficii utilizator

Izolare termică
Costum cu grosimea de 3 mm ! Asamblare lipit/ cusut - GBS
Utilizare
Neopren stretch. Fermoar alungit pentru a facilita închiderea la spate.
Libertate de mișcare
Croiala conferă libertate totală de mişcare a braţelor.Fără cusături sub braţe.
Etanşeitate
Margini netede pentru un plus de etanşeitate.
Adaptare la conformație
Croială feminină.
Rezistenţă
Întărituri ergonomice la genunchi.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări de 5 stele PADI), cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea:de conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la testele de uzură de lungă durată, cu ajutorul scafandrilor centrului (debutanți-monitori, pe tot parcursul anului).
Tests
Cenceput şi teste de echipa şi partenerii noştri tehnici din Hendaye (Franţa) pentru a garanta izolarea termică.
Conceput pentru
scufundări cu butelia în mare tropicală.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se usca departe de lumina soarelui sau de alte surse directe de căldură. Pentru păstrarea formei combinezonului, se recomandă așezarea pe un umeraș.
Restricții de utilizare
Ideal pentru înot !

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii privind izolarea termică
Combinezon dintr-o singură piesă, cu fermoar pe partea dorsală. Cusături etanșe, datorită asamblării lipit/cusut GBS (GBS Glued & Blind Stitched). Pelicula fină de apă (intrată prin fermaor) dintre corp și costum nu este evacuată în exterior. Izolarea termică se face datorită acestei pelicule de apă. Margini netede pentru un plus de etanşeitate. Greutate combinezon (mărimea L): 0.7 kg.
Asamblare lipit/ cusut - GBS
Neoprenul este lipist mai întâi, apoi este cusut pentru a rezista mai mult la abraziune. Cusătură specifică: acul utilizat nu pătrunde complet în neopren pentru a nu permite pătrunderea apei în timpul practicării.
Costum adaptat pentru silueta feminină
Costumele din neopren trebuie să fie mulate pentru a fi eficiente. De aceea, Tribord a conceput o croială şi mărimi speciale pentru silueta feminină. Produsele sunt concepute şi testate "de femei, pentru femei".
De ce se recomandă utilizarea unui costum de 3 mm
Chiar și în ape calde, corpului îi scade temperatura (de 25 ori mai repede decât în aer ). Prin utilizarea unui costum de 3 mm, se va evita această scădere de temperatură. În plus, utilizarea unui costum întreg asigură protecţie aproape completă împotriva razelor UV şi în mediul subacvatic.
Clasă performanţă termică
Costumul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005). Acest combinezon este omologat pentru ape cu temperaturi mai mari de 25°C.
Ce este un combinezon de scufundări umed ?
Acest tip de combinezon de scufundări este cel mai cunoscut de pe piață. Obiectivul nu este de a crea o barieră pentru apă, ci de a o împiedica pentru a permite corpului să se încălzească, prin formarea unui tampon termic între corp și exterior. Fabricate din neopren— un polimer din cauciuc umplut cu bule de aer—, aceste combinezoane variază între 0,5 - 7 mm grosime. Datorită flexibilității și capacității modulatoare, aceste combinezoane sunt excelente pentru scufundări.
Îmbrăcarea combinezonului de scufundare
1) Spălați combinezonul în apă limpede, după fiecare utilizare, interior-exterior.
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și apnee). Treptat, toate marcajele produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat ( "SUBaquatic Experiences are Amazing" )! Detalii pe: www.subea.com.
HAUT DE PAGE