Combinezon Shorty Surf 100 Neopren Roz Copii

Ref :
8349146
AVANTAJ PRODUS
Confort termic, la un preț accesibil! Practicați mai mult timp sporturi nautice în ape calde !
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4 / 5 1 rating

7 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare
Se închide la spate, pentru o utilizare mai ușoară.
Libertate de mișcare
Croiala oferă libertate de mişcare braţelor. Cusături extensibile.
Etanşeitate
Neopren 1,5 mm. Element protecție fermoar. Strângere guler. Mulat pe corp.
Reducerea frecărilor
Guler reglabil. Fără cusături la axilă.
Viteza de uscare
Căptușeală din material sintetic. Dublură :

CARACTERISTICILE SALE

Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing/ bodyboarding (nivel ocazional) în apă caldă, cu temperatură mai mare de 20°C. Model copii. Durată practicare: până la 1h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare pentru o rezistență mai bună în timp. A nu se spăla la mașină.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei: 20° şi 25°C. Pentru practicare de până la 1h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Cum să alegi combinezonul potrivit? (Etapa 1)
Primul criteriu în funcție de care alegeți tipul de combinezon de surf trebuie să fie temperatura apei. Aceasta variază în funcție de zonă și de perioada anului. Verificați dacă temperatura apei din locul de practicare corespunde intervalelor următoare: Apă caldă, cu temperaturi mai mari de 20°C. Apă temperată, cu temperaturi între 17 - 22°C. Apă temperată, cu temperaturi între 12 17°C. Apă foarte rece, între 7 -12°C. Consultați site-ul seatemperature.org pentru a verifica temperatura apei.
Cum să alegi combinezonul potrivit? (Etapa 2)
Al 2-lea criteriu este durata fiecărei sesiuni de practicare. Dacă faceți surfing timp de mai puțin de 1h, puteți alege modelele 100. Până la 2h - modelele 500 și până la 3 h - modelele 900. Față de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase (și mai etanșe), reduc senzația de oboseală, asigură mai multă libertate de mișcare și reduc mai bine irirațiile. La fel și pentru modelele 900 în comparație cu modelele 500. NB : modelele 900 sunt ușor de îmbrăcat.
Alege corect mărimea combinezonului
Pentru a profita din plin de funcțiile combinezonului, trebuie să alegeți mărimea potrivită. Combinezonul de surf trebuie să fie mulat pe corp și să nu formeze cute vizibile. Când este uscat, este normal să vă strângă, inconfortul dispare atunci când cpmbinezonul se udă. Dacă alegeți o mărime prea mare, se formează cute, apar iritații, iar izolarea termică nu mai este eficientă. Încercați combinezonul înainte de a-l cumpăra!
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:1.5 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Guler
Modelul gulerului a fost special conceput pentru a reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție împotriva UV, pentru a reduce riscul de iritații. Puteți aplica un strat de cremă în zonele predispuse la frecare (gât, axilă) pentru protecție în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp. Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Cursor fermoar
Legislaţia prevede ca la costumele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Copiii mai mari pot adăuga un șnur mai lung pentru a folosi singuri fermoarul. Ariciul mic nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.
Croială anti-iritații
Am conceput acest produs cu planșe fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.
Confort termic indiferent de temperatura apei! Pentru fiecare temperatură, accesoriul potrivit!
În apă, corpul pierde căldură în principal prin extremități (picioare, mâini, cap). Astfel, iată accesoriile de care aveți nevoie: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși joși din neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă, top cu cagulă... Toată oferta este disponibilă pe decathlon.ro
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4 / 5 1 rating
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
Repartizarea notelor
 • Bărbat
  40 - 49 ani
  19 October 2015
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  excelent pentru copil
  excelent pentru ape mai reci, flotabilitate croiala gulerului si modul de inchidere

  raportul calitate/pret excelent

HAUT DE PAGE