Combinezon shorty Surf 100 Neopren Albastru/ Portocaliu Bărbaţi

Ref :
8349142
AVANTAJ PRODUS
Preț accesibil ! Bucurați-vă mai mult timp de sporturile nautice !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar la spate, pentru o utilizare mai ușoară.Fermoar lung.
Libertate de mișcare
Croiala oferă libertate de mişcare braţelor. Cusături extensibile.
Etanşeitate
Neopren 1,5 mm. Protecție fermoar. Strângere guler. Trebuie să fie mulat.
Reducerea frecărilor
Guler reglabil. Fără cusături pe brațe.
Viteza de uscare
Căptuleală sintetică.

CARACTERISTICILE SALE

Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing/ bodyboarding (nivel ocazional) în apă cu temperatură mai mare de 20°C. Durată: Maxim 1 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare pentru o rezistență mai bună în timp. A nu se spăla la mașină.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 1h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)
Primul criteriu în funcție de care alegeți combinezonul de surf este temperatura apei. Aceasta variază în funcție de zonă și de perioada anului. Asigurați-vă că purtați un combinezon adaptat la temperatura apei în care practicați: Apă caldă, cu temperatură mai mare de 20°C. Apă temperată, cu temperatură între 17 - 22°C. Apă rece, cu temperatură între 12 -17°C. Apă foarte rece, cu temperatură între 7 -12°C. Consultați site-ul seatemperature.org pentru a afla care este temperatura apei.
Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 2)
Al 2-lea criteriu este durata practicării. Dacă practicați mai puțin de 1h, alegeți modelele 100. Până la 2h, alegeți modelele 500. Până la 3 h, modelele 900. Față de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase (și mai etanșe), reduc oboseala (asigură libertate de mișcare) și iritațiile. Este valabil și pentru modelele 900 comparativ cu modelele 500. NB : modelele 900 ușor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a mărimii
Pentru a profita la maximum de proprietățile combinezonului, trebuie să alegeți mărimea potrivită. Combinezonul de surf trebuie să fie mulat și să nu formeze cute. Atunci când este uscat, este normal să fie foarte strâmt. Inconfortul dispare când intrați în apă. Dacă alegeți o mărime prea mare, se formează cute, apar iritații și izolarea termică este redusă. Probați combinezonul înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, combinezonul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Combinezonul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:1.5 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Guler
Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp. Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Croială anti-iritații
Am conceput acest produs cu planșe fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.
Asigură confort termic! Un produs potrivit pentru fiecare temperatură.
În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură. Iată ce accesorii puteți folosi pentru a evita pierderile de căldură: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii pe decathlon.ro.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Combinezonul este conceput pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE