Combinezon Shorty 900 Neopren 2mm Albastru Bărbaţi

Ref :
8329482
AVANTAJ PRODUS
Practicați fără griji! Mai multă libertate de mișcare, datorită fermoarului la piept.

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar integral la piept, cu protecție.
Libertate de mișcare
Neopren foarte elastic. Croială ergonomică. Fermoar la piept.
Etanşeitate
Neopren 2mm cusut/ lipit.Fermoar la piept.Strângere guler. Trebuie să fie mulat.
Reducerea frecărilor
Libertate de mișcare mâneci. Guler dublu.
Stabilitate
Bandă din silicon, ce asigură susținere.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing/ bodyboarding (nivel intensiv) în apă cu temperatură mai mare de 20°C. Durată: Maxim 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă. A se usca într-un loc aerisit. A nu se usca prin expunere la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 3h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)
Primul criteriu în funcție de care alegeți combinezonul de surf este temperatura apei. Aceasta variază în funcție de zonă și de perioada anului. Asigurați-vă că purtați un combinezon adaptat la temperatura apei în care practicați: Apă caldă, cu temperatură mai mare de 20°C. Apă temperată, cu temperatură între 17 - 22°C. Apă rece, cu temperatură între 12 -17°C. Apă foarte rece, cu temperatură între 7 -12°C. Consultați site-ul seatemperature.org pentru a afla care este temperatura apei.
Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 2)
Al 2-lea criteriu este durata practicării. Dacă practicați mai puțin de 1h, alegeți modelele 100. Până la 2h, alegeți modelele 500. Până la 3 h, modelele 900. Față de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase (și mai etanșe), reduc oboseala (asigură libertate de mișcare) și iritațiile. Este valabil și pentru modelele 900 comparativ cu modelele 500. NB : modelele 900 ușor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a mărimii
Pentru a profita la maximum de proprietățile combinezonului, trebuie să alegeți mărimea potrivită. Combinezonul de surf trebuie să fie mulat și să nu formeze cute. Atunci când este uscat, este normal să fie foarte strâmt. Inconfortul dispare când intrați în apă. Dacă alegeți o mărime prea mare, se formează cute, apar iritații și izolarea termică este redusă. Probați combinezonul înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, combinezonul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Combinezonul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Combinezon din 100% neopren foarte extensibil, ce garantează izolare termică și flexibilitate. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:2 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.
Guler
Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită.
Libertate de mişcare optimă
Gama de combinezoane 900 pentru barbați de la Tribord dispune de o croială și materiale speciale pentru libertate de mișcare în timpul practicării. Combinezon din neopren foarte extensibil. Cusăturile sunt extensibile.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.
Închidere
Închidere cu fermoar în față pentru libertate de mișcare și etanșeitate mai bună decât o închidere clasică, la spate. Fermoarul este din inox pentru a rezista mai bine la apa sărată.
Buzunar pentru chei
Buzunar pentru chei, sub fermoar, în partea din față.
Utilizare
Dispune de benzi din silicon, în interior, în partea laterală a mânecilor și la bază.
Asigură confort termic! Un produs potrivit pentru fiecare temperatură.
În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură. Iată ce accesorii puteți folosi pentru a evita pierderile de căldură: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii pe decathlon.ro.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Conceput pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE