Combinezon Scufundări Shorty Subea SCD 100 1 mm

Ref :
8327955
AVANTAJ PRODUS
Asigură un plus de confort termic în apele reci !

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 1 mm pentru un plus de confort termic.
Utilizare
Sistemul de închidere permite îmbrăcarea şi dezbrăcarea uşoară.
Libertate de mișcare
Neopren 1mm subțire și croială mulată.
Polivalență
Este compatibil cu toate combinezoanele de scufundare de la Subea.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 90.0% Neopren, Spumă : 10.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări de 5 stele PADI), cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea:de conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la testele de uzură de lungă durată, cu ajutorul scafandrilor centrului (debutanți-monitori, pe tot parcursul anului).
Tests
Conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia. Ideal pentru a crește izolarea termică.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Rezistă la sare. A se clăti cu apă dulce numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se usca departe de lumina soarelui sau de alte surse directe de căldură. Pentru păstrarea formei combinezonului, se recomandă așezarea pe un umeraș.
Restricții de utilizare
Ideal pentru înot !

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ajustați nivelul de căldură și grosimea materialului !
În timpul scufundărilor, frigul este cel mai mare duşman ! Este necesară o protecţie termică în funcţie de temperatura apei. Conceptul a fost dezvoltat pentru 5 produse care pot fi combinate în funcţie de temperatură. Pentru izolare termică completă, puteți folosi o cagulă, un top din neopren (gri), un top cu cagulă, un sub-short de 1 mm sau unul de 5.5 mm.
Îmbrăcarea combinezonului de scufundare
1) Spălați combinezonul în apă limpede, după fiecare utilizare, interior-exterior. 2Utilizați o soluție specială pentru sanitizare.3) Clătiți cu apă curată. 4) Uscați pe un umeraș, la loc ferit de soare și ventilat. Atenție! Soarele poate decolora anumite zone textile ale combinezonului. Fermoarele și elementele de închidere se pot curăța cu ajutorul unei perii și se pot unge cu o soluție special creată în acest sens.
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și apnee). Treptat, toate marcajele produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat ( "SUBaquatic Experiences are Amazing" )! Detalii pe: www.subea.com.
HAUT DE PAGE