Combinezon Lung Surf Jane 500 Damă

Ref :
8357367
AVANTAJ PRODUS
Costum cu formă de maiou. Neopren foarte elastic, pentru o mai bună libertate de mișcare.Eleganță și tehnicitate.

beneficii utilizator

Utilizare
Fermoar la spate, pentru o utilizare mai ușoară.Fermoar lung.
Libertate de mișcare
Neopren foarte flexibil.Cusături extensibile.Fără mâneci.
Etanşeitate
Neopren 2 mm.Protecție fermoar. Trebuie să fie mulat.
Reducerea frecărilor
Croială fără mâneci. Guler și mâneci rotunjite. Întărituri la genunchi.
Viteza de uscare
Căptuleală sintetică.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, Material principal : 10.0% Poliester
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing/ bodyboarding (nivel ocazional) în apă cu temperatură mai mare de 20°C. Fără mâneci. Durată: Maxim 2 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla cu apă curată, a nu se spăla automat, a nu se lăsa la soare, pentru că soarele accelerează deteriorarea neoprenului.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 2h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)
Primul criteriu în funcție de care alegeți combinezonul de surf este temperatura apei. Aceasta variază în funcție de zonă și de perioada anului. Asigurați-vă că purtați un combinezon adaptat la temperatura apei în care practicați: Apă caldă, cu temperatură mai mare de 20°C. Apă temperată, cu temperatură între 17 - 22°C. Apă rece, cu temperatură între 12 -17°C. Apă foarte rece, cu temperatură între 7 -12°C. Consultați site-ul seatemperature.org pentru a afla care este temperatura apei.
Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 2)
Al 2-lea criteriu este durata practicării. Dacă practicați mai puțin de 1h, alegeți modelele 100. Până la 2h, alegeți modelele 500. Până la 3 h, modelele 900. Față de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase (și mai etanșe), reduc oboseala (asigură libertate de mișcare) și iritațiile. Este valabil și pentru modelele 900 comparativ cu modelele 500. NB : modelele 900 ușor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a mărimii
Pentru a profita la maximum de proprietățile combinezonului, trebuie să alegeți mărimea potrivită. Combinezonul de surf trebuie să fie mulat și să nu formeze cute. Atunci când este uscat, este normal să fie foarte strâmt. Inconfortul dispare când intrați în apă. Dacă alegeți o mărime prea mare, se formează cute, apar iritații și izolarea termică este redusă. Probați combinezonul înainte de a-l cumpăra.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur de încălzește progresiv, iar schimburile calorice diminuează. 2. Reduce resimțirea schimbărilor de temperatură. Combinezonul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Materialul din 100% neopren asigură o mai bună izolare termică. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:2 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Guler
Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.
Libertate de mişcare
Gama de combinezoane 500 pentru damă de la Tribord dispune de o croială și materiale speciale pentru libertate de mișcare în timpul practicării.Fără cusături sub brațe, neopren foarte flexibil.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp. Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Buzunar pentru chei
Buzunarul pentru cheie este poziționat pe coapsă.
Asigură confort termic! Un produs potrivit pentru fiecare temperatură.
În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură. Iată ce accesorii puteți folosi pentru a evita pierderile de căldură: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii pe decathlon.ro.
Ideal pentru practicarea mai multor sporturi nautice
Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE