Cagulă Scufundări Subea 100 4/3/2mm

Ref :
8327951
AVANTAJ PRODUS
O cagulă de 4/3/2mm, împreună cu combinezonul pentru izolare.

beneficii utilizator

Izolare termică
Salopetă din neopren de 4/3/2mm.
Utilizare
100% neopren stretch. Ușor de folosit.
Libertate de mișcare
Cagulă cu orificii ce permite evacuarea aerului.
Vizibilitate
Banda gri de sub cap, permite o reperare uşoară.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean centrul de scufundări de la Hendaye - Franţa. Foloseşte produse Subea pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la concepere la testele de uzură.
Tests
Conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia în apă de temperatură 16° - 24°.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
Uscaţi combinezonul la adăpost de lumina soarelui şi departe de sursele directe de căldură. A se depozita pe umeraş, pentru a păstra forma şi calitatea neoprenului.
Restricții de utilizare
Pentru nataţie:

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ajustați nivelul de căldură și grosimea materialului !
În timpul scufundărilor, frigul este cel mai mare duşman ! Este necesară o protecţie termică în funcţie de temperatura apei. Conceptul a fost dezvoltat pentru 5 produse care pot fi combinate în funcţie de temperatură. Puteţi să completaţi izolaţia termică cu o cagulă, un top de neopren, un top cu cagulă, un sous-shorty 1mm sau un sur-shorty 5.5 mm.
Sfaturi pentru întreţinere:
1) Spălaţi după fiecare utilizare, din exterior în interior 2) Folosiţi o soluţie bactericidă pentru curăţare. 3) Frecaţi cu apă curată. 4) Uscaţi pe un umeraş mare înt-un loc umbrit şi bine ventilat. Atenţie, soarele decolorează părţile textile ale combinezonului şi accelerează îmbătrânirea materialului. Fermoarele se pot curăţa cu o periuţă de dinţi şi gresate cu silicon.
Evacuarea aerului:
Orificii pe partea superioară a cagulei pentru a asigura ventilarea în timpul practicării. Căptuşeala interioară nu permite intrarea apei prin orificii.
HAUT DE PAGE