Bumerang Trei Palete Dreptaci

Ref :
8332935
AVANTAJ PRODUS
Ideal pentru începători !Distanţă de lansare scurtă pentru recuperare uşoară !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare ușoară
Uşor de recuperat.
Distanţă
De până la 18 - 20 metri.
Aerodinamism
Palete curbate în faţă pentru o traiectorie ascendentă şi recuperare uşoară.

CARACTERISTICILE SALE

Material
Plastic.
Compoziție
Material principal : 100.0% Polipropilenă
Tests
Gama de bumeranguri Tribord a fost concepută în parteneriat cu un campion internaţional. Toate produsele au fost testate în practică de experţi pentru a defini forma cea mai adaptată pentru practicare uşoară.
Conceput pentru
începători cu vârsta peste 8 ani. Model pentru dreptaci şi stângaci
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se curăţa cu o lavetă.
Depozitare Sfaturi
A se evita expunerea la temperaturi ridicate.
Restricții de utilizare
A se utiliza pe un teren liber.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Dimensiuni
Lungime palete: 14 cm. Bumerang din polipropilenă injectată. Grosime: 4 mm.
Caracteristici
A fost conceput pornind de la un bumerang pentru viteză, mai eficient şi precis în competiţii. Forma a fost adaptată pentru a fi accesibil tuturor. Viteza bumerangului a fost modificată. Paletele sunt uşor curbate spre faţă pentru a oferi o traiectorie ascendentă ce permite o anticipare mai bună la recuperare.
Formă
Ideal pentru iniţiere şi pentru copii. Incidenţă pozitivă atunci când nu bate vântul.
Există model pentru dreptaci şi stângaci.
Bumerangul Tribord dispune de un bord de atac şi unul de fugă. Din această cauză, un bumerang pentru dreptaci nu poate fi utilizat de un stângaci. Există model pentru dreptaci şi stângaci. Bordul de atac trebuie să fie în faţă, în sensul de lansare. Pe spatele bumerangului este un semn care indică dacă este pentru dreptaci sau stângaci.
Cum se lansează un bumerang?
A se lansa cu faţa colorată vizibilă. Latura colorată spre dumneavoastră.A se aşeza în sensul în care bate vântul. A se poziţiona perpendicular cu solul. A se înclina la aproximativ 15 grade.A se arunca într-un unghi de 45 de gade în raport cu vântul. NB : A nu se arunca paralel cu solul.Un începător are tendinţa de a lansa bumerangul paralel cu solul.Astfel, bumerangul va avea o traiectorie verticală şi apoi va cădea.
Trucuri de profesionist
Pentru o traiectorie precisă, utilizaţi diedrele şi incidentele. Se recomandă utilizarea unui diedru şi a unei incidenţe uşor pozitive pe fiecare paletă pentru o traiectorie mai scurtă şi mai aproape de sol mai ales atunci când nu bate vântul. În caz de vânt puternic, ataşaţi un elastic mic în vârful fiecărei palete pentru a asigura frânare puternică la sfârşitul cursei.
HAUT DE PAGE