Bumerang Quadripales Dreptaci

Ref :
8332458
AVANTAJ PRODUS
Traiectorie circulară, stabilă şi lentă pentru anticiparea returului şi recuperare.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare ușoară
Dispune de o traiectorie stabilă. Uşor de recuperat.
Distanţă
De la 22 la 25 metri. Funcţionează pe vreme fără vânt sau cu vânt moderat.
Aerodinamism
Uşor de recuperat. Portanţă optimă datorită paletelor late.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Polipropilenă
Tests
Gama de bumeranguri Tribord a fost concepută în parteneriat cu un campion internaţional.Toate produsele au fost testate în practică de experţi pentru a defini forma cea mai adaptată pentru practicare uşoară.
Conceput pentru
persoanele cu vârsta de peste 12 ani (nivel începător sau intermediar). Uşor de prins. Există model pentru dreptaci şi stângaci.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se curăţa cu o lavetă.
Depozitare Sfaturi
A se evita expunerea la temperaturi ridicate.
Restricții de utilizare
Produs periculos. A se utiliza în zone neaglomerate.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Dimensiuni
Lungime palete: 14,5 cm. Din polipropilenă injectată. Grosime: 4 mm.
Caracteristici
Linii fluide. Traiectorie circulară, stabilă şi lentă. Permite anticiparea returului pentru prindere optimă. Ergonomie concepută pentru prindere optimă. Scobitura din vârful paletei asigură poziţia corectă a degetului arătător. Paletele late asigură portanţă optimă. Tolerant. Asigură lansări uşoare. Poate fi utilizat pe vreme fără vânt sau cu vânt moderat.
Formă
Bumerang pentru competiţii, dar poate fi utilizat de majoritatea persoanelor. Paletele bumerangului sunt curbate spre spate, generând o traiectorie mai joasă, mai aproape de sol.
Există model pentru dreptaci şi stângaci.
Bumerangul Tribord dispune de un bord de atac şi unul de fugă. Din această cauză, un bumerang pentru dreptaci nu poate fi utilizat de un stângaci. Există model pentru dreptaci şi stângaci. Bordul de atac trebuie să fie în faţă, în sensul de lansare. Pe spatele bumerangului este un semn care indică dacă este pentru dreptaci sau stângaci.
Cum se lansează un bumerang?
A se lansa cu faţa colorată vizibilă. Latura colorată spre dumneavoastră.A se aşeza în sensul în care bate vântul. A se poziţiona perpendicular cu solul. A se înclina la aproximativ 15 grade.A se arunca într-un unghi de 45 de gade în raport cu vântul. NB : A nu se arunca paralel cu solul.Un începător are tendinţa de a lansa bumerangul paralel cu solul.Astfel, bumerangul va avea o traiectorie verticală şi apoi va cădea.
Trucuri de profesionist
Pentru o traiectorie precisă, utilizaţi diedrele şi incidentele. Se recomandă utilizarea unui diedru şi a unei incidenţe uşor pozitive pe fiecare paletă pentru o traiectorie mai scurtă şi mai aproape de sol mai ales atunci când nu bate vântul. În caz de vânt puternic, ataşaţi un elastic mic în vârful fiecărei palete pentru a asigura frânare puternică la sfârşitul cursei.
HAUT DE PAGE