BIENTÔT ÉPUISÉ

Bumerang Bipales Stângaci

Ref :
8337613
AVANTAJ PRODUS
Bumerang asimetric, dezvoltat din familia "Hooks" ! Distanţă de lansare de aproximativ 30 metri ! Traiectorie uşoară, în formă de elipsă !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Utilizare ușoară
Prindere uşoară datorită paletei curbate.
Distanţă
Zbor de 30 metri.
Aerodinamism
2 palete, asimetrice. Utilizare pe vreme cu vânt uşor.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Compoziţie: 100% din polipropilenă. Din polipropilenă injectată.
Tests
Gama de bumeranguri Tribord a fost concepută în parteneriat cu un campion internaţional. Toate produsele au fost testate în practică de experţi pentru a defini forma cea mai adaptată pentru practicare uşoară.
Conceput pentru
persoanele cu vârsta de peste 12 ani (nivel intermediar). Model pentru dreptaci şi stângaci
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se curăţa cu o lavetă.
Depozitare Sfaturi
A se evita expunerea la temperaturi ridicate.
Restricții de utilizare
Produs periculos. A se utiliza în zone neaglomerate.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Dimensiuni
Lungime laterală: 18 şi 20 cm. Bumerang din polipropilenă injectată. Grosime: 4 mm.
Caracteristici
Bumerang asimetric, dezvoltat din familia "Hooks". Distanţă de lansare de aproximativ 30 metri. Traiectorie uşoară, în formă de elipsă ! Se lansează cu ajutorul bordului de atac (paleta curbată) crestată puţin în vârful paletei. Necesită puţină forţă la lansare. Necesită un unghi de înclinare de aproximativ de 45 grade.
Formă
Formă asimetrică, de tipul Hook . Prindere de paleta curbată
Există model pentru dreptaci şi stângaci.
Bumerangul Tribord dispune de un bord de atac şi unul de fugă. Din această cauză, un bumerang pentru dreptaci nu poate fi utilizat de un stângaci. Există model pentru dreptaci şi stângaci. Bordul de atac trebuie să fie în faţă, în sensul de lansare. Pe spatele bumerangului este un semn care indică dacă este pentru dreptaci sau stângaci.
Cum se lansează un bumerang?
A se lansa cu faţa colorată vizibilă. Latura colorată spre dumneavoastră. A se apuca de paleta curbată. A se poziţiona perpendicular cu solul. A se înclina la aproximativ 45 grade. (Modelul trebuie lansat la orizontală în comparaţie cu celelalte bumeranguri din gamă). A se lansa dintr-un unghi de 45 de grade în raport cu vântul.
Trucuri de profesionist
Pentru iniţiere, practicaţi pe vreme cu vânt uşor. Puteţi ataşa monede de dimensiuni mici pentru creşterea portanţei. Prindeţi 1-2 monede sub paletă cu ajutorul scotch-ului din pânză. Pe vreme cu vânt moderat: prindeţi un elastic în vârful paletei pentru mai multă stabilitate şi pentru frânare la sfârşitul cursei. Pe vreme fără vânt: imprimaţi o incidenţă pozitivă uşoară (paleta curbată) pentru a reduce portanţa.
HAUT DE PAGE