Botoşi Surf Neopren 3 mm

Ref :
8044063
AVANTAJ PRODUS
Botoși flexibili, ce asigură confort și căldură ! Ideali atât pentru surf, cât și pentru bodyboard ! Cusături etanșe.

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 3 mm. Cusături lipite. Față înaltă.OK pentru temperaturi 12 - 17°C.
Sensibilitate
Talpă subţire pentru contact optim cu placa.
Aderență
Talpă din poliuretant.
Etanşeitate
Cusături lipite.

CARACTERISTICILE SALE

Densitate
2 mm.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surf, nivel ocazional, apă temperată, între 12°C și 17°C. Durată: până la 1 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 12° şi 17°C. Durată: < 1h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Păstrați temperatura corpului mai mult timp,cu ajutorul accesoriilor termiceExistă o panoplie pentru fiecare temperatură
Atunci când suntem în apă, cea mai multă căldură se pierde pe la extremități (picioare, mâini, cap). De aceea, recomandăm următoarele accesorii: - apă caldă și temperată (>17°C) => încălțăminte joasă din neopren. - apă rece (12 - 17°C) : încălțăminte înaltă (cizmulițe) și mănuși. - apă foarte rece (7 - 12°C) : încălțăminte înaltă (cizmulițe), mănuși, cagulă și top cagulă. Le regăsiți pe toate în magazinele Decathlon.
Alegerea corectă a încîlțămintei de surf
Primul criteriu de alegere a cizmulițelor de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcție de locuri și perioada anului. Asigurați-vă frecvent că temperatura apei corespunde temperaturii preconizate: Apă mai caldă de 20°C. Apă temperată între 17-22°C. Apă rece între 12-17°C. Apă foarte rece între 7-12°C. Consultați pe site-ul seatemperature.org temperatura apei în locul vizat.
Alegerea corectă a mărimii
A se alege cizmulițe și botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.Este normal să fie puțin strânse. A se alege botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei..
Neoprenul: cum funcționează ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Materialul din neopren asigură izolare termică foarte bună. Neoprenul este dublat de material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului:3 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomer (policloropren), ce conține particule de axot, ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Talpă subțire
Talpă subțire și ușoară, din poliuretant, ce asigură senzații bune pe placă. Nu sunt adaptate pentru mers pe o perioadă lungă de timp: în acest caz se recomandă încălțămintea de surf de 3mm.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.
Botoși sporturi nautice multiple
Ideali pentru surf, Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).Botoșii nu se pot folosi pentru windsurf.
Alegerea corectă a combinezonului
Modelele noastre de combinezon sunt realizate în funcție de temperatura apei: apă caldă, apă temperată, apă rece. Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).Regăsiți toate combinezoanele pe site-ul decathlon.ro.
HAUT DE PAGE