30 advice
Pages
Que faire de ses clefs de voiture en surf ?

V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi. Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă. Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi.
V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi.
Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă.
Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi. 

Les éco-gestes en randonnée palmée

Snorkelingul este o activitate care permite descoperirea faunei şi florei subacvatice cu ajutorul înotătoarelor, măştii şi tubului de respirat. Chiar dacă această practică pare simplă şi la îndemâna oricui, ea pretinde câteva puncte de vigilenţă pentru conservarea mediului. 

Enfiler sa combinaison de plongée

O sugestie pentru îmbrăcarea mai uşoară a costumului de scufundări constă în utilizarea unui sac din plastic pentru a permite trecerea mai uşoară a picioarelor şi a evita agăţarea acestora de neopren.
O altă sugestie este să vă ajutaţi de o persoană care să sufle în mâneci pentru a trece mai uşor braţele.

Les règles de priorités en surf et bodyboard

Surful și bodyboardingul sunt cunoscute ca fiind sporturi libere; totuși, există câteva reguli de prioritate care trebuie aplicate atunci când vă aflați în apă.
Obiectivele sunt următoarele: să evităm accidentele și să respectăm valurile fiecărui surfer.
Bineînțeles, regula cea mai importantă face referire la buna purtare și la politețe.

HAUT DE PAGE