BIENTÔT ÉPUISÉ
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă
 • Jachetă Caban Albastru Damă

Jachetă Caban Albastru Damă

Ref :
8282302
AVANTAJ PRODUS
Puloverul impermeabil şi repirant cu glugă detaşabilă vă va proteja foarte bine de ploaie şi de vânt.
Postarea unei păreri
de la
259.90 RON169.90 RON*

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>5000mm. Validată în simulator de ploaie 100L/H/m2 - 4 ore.Cusături 100% etanşe.
Izolare termică
Dublură din vată 100 g/m² softermic pentru un plus de lejeritate.
Rezistenţă la vânt
Stratul protector al materialului previne apariţia senzaţiei de frig.
Respirabilitate
Strat protector Novadry ce permite evacuarea transpiraţiei (RET= 12).
Utilizare ușoară
Buzunare călduroase 1 buzunar interior cu fermoar. Glugă detaşabilă.
Rezistenţă la apă sărată
Tratamentul special împiedică apariţia fenomenului de hidroliză.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.
Durabilitate
Material impermeabil şi rezistent.Produs garantat 2 ani.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material exterior impermeabil: 100% poliamidă.Umplutură: vată reciclată 100g/m², 100% poliester.Dublură principală: 100% poliamidă.Dublură secundară: 100% poliester.
Test lab terrain
Novadry recrează condiţiile de ploaie în simulatorul de condiţii meteorologice. Astfel, după 4 de ore în care salopeta a fost supusă unui test cu 100 L apă / H / m2CR100, aceasta a rămas impermeabilă. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (Administraţia Naţională pentru Ocean şi Atmosferă). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Conceput pentru
a proteja de ploaie, vânt și frig.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Spălaţi jacheta impermeabilă CR100+ la maşină la 30°C, pe dos. Fixaţi benzile cu arici în prealabil. Nu utilizaţi balsam.Selectaţi clătire din abundenţă şi stoarcere uşoară. A se usca, de preferinţă, în aer liber.Se poate usca la maşină în mod ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, se poate călca la maxim 110°C sau se poate aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
Depozitaţi la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material exclusiv Novadry ce vă păstrează corpul uscat chiar şi pe ploaie puternică.La trecerea prin simulatorul de ploaie, jacheta a rămas timp de 4 ore sub o aversă de 100L/H/m2 fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă înăuntru.Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 5000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă
Gluga este dublată cu vată pentru izolare termică optimă. Este detaşabilă cu sistem de fixare cu nasturi. Se adaptează la forma capului şi protejează foarte bine.
Protecţie documente şi accesorii
Buzunarul interior cu fermoar păstrează în siguranţă documentele şi accesoriile.
Buzunare călduroase
Două buzunare mari şi călduroase pentru a proteja mâinile de vânt şi ploaie.
Reglarea manşetelor
Manşete ajustabile.
Sistem de închidere
Închidere cu nasturi şi fermoar din plastic injectat rezistent la oxidarea produsă de sare.Această combinaţie între fermoar şi nasturi cu clapă suplimentară oferă o protecţie excelentă împotriva intemperiilor.
Dublura jachetei
Jacheta este în întregime dublată cu vată softhermique comprimată 100gr/m² pentru mai multă lejeritate şi libertate de mişcare. Această izolaţie asigură protecţie termică cu un indice clos de 1,60 puncte.
Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?
Respirabilitatea jachetei corespunde capacităţii acesteia de a permite evacuarea transpiraţiei generate de corp.Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: respirant; între 10 şi 13 : foarte respirant; între 14 şi 17 : respirant; între 18 şi 20 : puţin respirant; mai mare de 20 : produsul nu este respirant.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Știați că recordul mondial de precipitaţii în 4h30 este de 174L/H/m² înregistrat în USA, şi nu a fost depăşit din 1942 (cf. Administraţia Naţională pentru Ocean şi Atmosferă) ?O ploaie medie la Paris este de 2L/H/m² .
Tratamentul hidrofob
Impermeabilitatea jachetei este asigurată de un tratament aplicat pe faţa exterioară.Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior.Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros.Acest tratament trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Pentru aceasta magazinele noastre vă propun produse variate.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Jacheta CR100+ înlătură efectele vântului.
Ce reprezintă indicele” Clo„ ?
”Clo” este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a îmbrăcămintei.În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate.Indicele ”Clo„ va evidenţia capacitatea materialului de a păstra căldura corpului în interior.Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura produsă de corp un timp mai îndelungat.
HAUT DE PAGE